http://www.youtube.com/watch?v=UTzEpt49yeU&feature=email Tak dámy, prosím mrkněte na toto, a rozhodně si nemyslete, že je to nesmysl. Myslím, že je na tom hodně pravdy, mám známé ve Francii v Paříži, pravidelně za nimi létáme a ano, hodně lidí v ulicích, v restauracích, hodně přátel našich přátel...a jejich přátel nebo známích je muslimů...Osobně jich znám v Paříži hodně. Ale to je jen tak mimochodem. Sama mám dvě děti, školáka a miminko, ráda bych ještě třetí, ale mám strach, jak to zvládneme finančně. Vzhledem k tomu, stát sám má zájem z pochopitelných důvodů na vyšší reprodukci, tak by měl rodiny s více dětmi podporovat a ke třetímu dítku je motivovat! Jak by to tu asi vypadalo, kdyby každý měl pouze jedno, někdo maximálně dvě děti? Uvědomujete si, že naše populace je jaká je, ale dříve bylo běžné, že rodina měla pět, šest sedm dětí. Jak by hustota obyvatel vypadala, kdyby měli, jen jedno, dvě? Tak nás tu není ani polovina! Mimochodem, musím dodat k té Paříži, že ti muslimové si opravdu na rodině zakládají a jsou to opravdu vícečetné rodiny, tři děti jsou pro něco jako povinnost, ale tím zdaleka nekončí! A dále, proč by stát neměl podporovat větší rodiny? Například to vstupné by opravdu potřebovalo doladit, o tom se snad ani nemusí diskutovat. Navrhovala bych platit max 2+2, děti navíc zdarma....
Předchozí