...celý ten článek mi připadá dost na hlavu. Asi jsem natvrdlá, ale nedochází mi pointa. Jde o příspěvky od státu na návštěvy muzeí a aquaparků?
První tři body mi připadají úplně mimo.
-zorganizovat včasný příchod do školy, nebo školky může být problém i při dvou dětech (stačí aby jedno bylo nemocné a druhé se polilo kakaem těsně před odchodem
) a pokud je rodič dostatečný chaotik, tak to může být 3x týdně i s jedináčkem.
-no, těhotnou rozbrečí ledacos, ale to by člověk nesměl vystrčit nos aby nenarazil na blba a nemusí při tom být těhotný.
-autosedačky jsou jednoznačná bezpečnostní nutnost (i když o jejich "zákonnosti" můžeme diskutovat). Mmch, slyšela autorka někdy něco o statistice, ze které jasně vyplývá, že právě ty cesty po městě a v okolí v malých rychlostech, bývají ty, kde děti nejčastěji přicházejí k úrazu?
Jako jo, společnost a instituce všeobecně, jsou většinou nastavené maximálně na model 2+2, takže třeba může být problém sehnat dost velký stůl v restauraci a podobně. Ale jestli budu mít na prohlídku zámku pro 5 lidí, nebo mě zrujnuje nákup 3 autosedaček je přece můj osobní problém, do kterého státu nic není.