Máme 4 děti, kdyby jsme neměli na to se o ně postarat, tak jsme si je nepořizovali. Do auta se nám vejdou, všechny mají autosedačky. Ty starší navštěvují kroužky jaké chtějí a kolik chtějí, přídavky už dooooooouho nedostáváme.
Štvě mě že část lidí si myslí že vícečetné rodiny se automaticky = sociální případy. že si děti pořizujeme kvůli sociálním dávkám, že se nám nechce pracovat apod. I když alespoň u nás v Praze se setkávám vesměs s pozitivními reakcemi na naší rodinu. To že vstupné rodinné je 2+2 nebo dokonce někde i 2+1 považuji za diskriminaci a štve mě to z principu. Ne proto že byl hrozný problém vytáhnout z peněženky o pár korun víc. že se do důchodu počítá jen 6 let rodičovské považuji rovněž za diskriminaci. I když mě se to netýká já jsem byla na rodičovské dovolené jen 3 roky, pracuji z domova. Myslím si že stát by měl zohlednit při vypočítávání důchodů, placení daní rodiče kteří si pořídí více dětí než je běžné, pracují a platí zdravotní a sociální pojištění.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.