| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Klub pro rodiny s více než dvěma dětmi. Co vy na to?

To jsou mi proklamace! Tak ty děti neměj a nevychovávej pro tento stát budoucí daňové poplatníky - to je taky řešení. Nemám pocit, že máme mít děti kvůli tomu, co nám na ně kdo dá, ale proto, že je chceme :-). Cigoši mívaj děti účelově, u běžné české populace jsem se spíše setkala s jiným přístupem. Co se týče rodinného vstupného na kulturní památky, souhlasím, že by mohlo být nižší....pro každé další dítě jen symbolický poplatek nebo tak něco. Ale proč napadat autosedačky? Jen blázen je nepoužívá a nebo se cítí diskriminován zákonem, že je používat musí. Když mám víc dětí, koupím si větší auto. Naštěstí doby, kdy se nasmažilo na zadní sedadlo 5 dětí jsou tytam.
Za chvíli přijde někdo s argumentem, že když máš čtyři děti, musíš kupovat do školy čtyřikrát pastelky a musíš tudíž zaplatit víc než Kropáčková, která kupuje jen jedny. Mě se to zdá normální. Chtěla jsem mít tři děti, musím nakupovat pastelky třikrát. Pokud na to nemám, tak koupím třeba obyčejný, zatímco Kropáčková má dítě jedno a koupí mu třeba pastelky světélkující.... Neoporovnávejte furt, kdo má kolik :-). Jedná se o typickou českou vlastnost - chcípla nám koza, doufám, že sousedovi chcípnou hned dvě

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.