To jsou mi proklamace! Tak ty děti neměj a nevychovávej pro tento stát budoucí daňové poplatníky - to je taky řešení. Nemám pocit, že máme mít děti kvůli tomu, co nám na ně kdo dá, ale proto, že je chceme
. Cigoši mívaj děti účelově, u běžné české populace jsem se spíše setkala s jiným přístupem. Co se týče rodinného vstupného na kulturní památky, souhlasím, že by mohlo být nižší....pro každé další dítě jen symbolický poplatek nebo tak něco. Ale proč napadat autosedačky? Jen blázen je nepoužívá a nebo se cítí diskriminován zákonem, že je používat musí. Když mám víc dětí, koupím si větší auto. Naštěstí doby, kdy se nasmažilo na zadní sedadlo 5 dětí jsou tytam.
Za chvíli přijde někdo s argumentem, že když máš čtyři děti, musíš kupovat do školy čtyřikrát pastelky a musíš tudíž zaplatit víc než Kropáčková, která kupuje jen jedny. Mě se to zdá normální. Chtěla jsem mít tři děti, musím nakupovat pastelky třikrát. Pokud na to nemám, tak koupím třeba obyčejný, zatímco Kropáčková má dítě jedno a koupí mu třeba pastelky světélkující.... Neoporovnávejte furt, kdo má kolik
. Jedná se o typickou českou vlastnost - chcípla nám koza, doufám, že sousedovi chcípnou hned dvě