Kačislavo, není pravda že žena s více dětmi se nemůže vrátit do práce. Já např. jsem MUDr. a i se 4 dětmi svou profesi normálně vykonávám a nikdy jsem se v práci nestekala s nějakým odsouzením nebo blbými poznámkami, spíše naopak. Ovšem nelze být doma s každým dítětem 3 roky, musí si to člověk zařídit nějak jinak. Samozřejmě záleží na motivaci a rodinném zázemí, a pokud tohle člověk má, tak to jde.
Ne, že bych plodila děti primárně kvůli prospěchu státu. Ale mám za to, že pro společnost je dobré, když mají více dětí hlavně inteligentní, schopní a charakterní lidi. Tito především by měli být motivováni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.