Neomi...nečetla jsem celou diskusi, jelikož mám dvě děti a ten čas raději věuji jim. Nicnéně reaguji na to, co bylo psáno na začátku, velice se mýlíš, dříve bylo opravdu více dětí a to dokonce i ve slušných rodinách!!!! Já jsem z velice slušné rodiny, jsem ze 4 dětí, moje matka je z velice slušné rodiny, ze sedmi dětí, moje tchýně je ze slušné rodiny, ze sedmi dětí, jsou to vzdělaní lidé, jsou mezi nimi úředníci, lékaři, právníci, podnikatelé, kadeřnice!!!!! A světe div se, všichni se dožili pěkného věku a stále ještě žijí, takže s tou tvojí úmrtností to tak horké nebude. Můj otec je z pěti dětí! A to nemluvím o době na začátku minulého století, ať se ti to líbí nebo ne, tak porodnost byla několikanásobně větší. Kdyby nebyla, nebyla by nás tu ani polovina. A v žádném případě si nemyslím, že nám hrozí přelidnění, nebo že by se jí stát obavál. Ano, stát má zájem na vyšší porodnosti, což je přirozené, ale s tebou nemá smysl o tom diskutovat, protože ty tu ventiluješ své názory. které jsou ovlivněny tí, že nemáš k dětem vztah a jsi ráda, že jsi přežila jedno,. podle tebe by jsme asi všechny měli mít jen jedno.....
Předchozí