ahojjjjj
asi tak nejak ja sama mám 4 deti dva školaky jeden predškolak a třeti skoro čtyř měsiční kojenec.
v prve řadě budu reagovat na autosedačky nedokažu si představit že bych je nemela.v rodine mame každy svoje auto takže ja sama mam v aute autosedačky 4ři. jelikož s detmi jsem po vetšinu času já.
do manželova auta se samo vejde cela familie ma rodine auto i k využiti na praci takovej univerzal jak řikame.
dalsí co se tyče obcasneho zaspani do skole tak to se da zvladat problem je když se spiš naš prvnacek šprajcne a nechce s postele a to skola teprve zacala.. škola je jinym smerem než skolka takže frk 2 deti přes ulici a ten zbytek dojdou sami a s kocarkem a předškolačkou pešky do školky na opačnou stranu.takže když to vše v 7 hod vypravim domu se vrati skoro o pul devate.
no sice autem by to bylo pohodlene ale to se mi neche zbytečne projiždet benzin..akorat když prši tak se mlada veze do skolky toho neceleho pul km.jinak rani prochazka je zdrava.....
co se tyče davek statu kašlu na davky neřikam že nepomohou barak rekonstrukce lezou do penez ale nemame si naco stěžovat deti jsme chteli a je jenom na nas abychom uživili to co sme si nadělali...
tady bych neco řekla ale nechci byt obvinena že jsem rasista....
protože to mě točí nejvic že naši nepřizpůsobiví občane rodi ostošet prominte ale jejich deti jsou pro naš stat ne přinosem ale okovem jelikož jejich minule,nynejši i budouci potomstvo se na našich detech a statu jen přiživuje praci to nezna a nikdy znát nebude vydělavat to na nas ostatni to by se musel stat snad zazrak a ty se nedejí... a že tech deti neni malo takže proto bych radeji volila variantu co sis nadelal živ pouze ze sve kapsi a nespolehej na stat.....
jasně že bych podpořila rodiny s vicero detmi ale je tu ten neprispůsobiví element.ktery totho patřične využiva a jěště vice by využil.
radeji vratit spolecne zdaneni manželu a na danich pracujicich rodiců kde se muže vice odecist na dite tady je vetsi jistota že ty penize nezneužiji ve svuj prospech oni nepřizspusobivi jelikož jsou z 99.99% nepracujicí
kamenujte prosim ...ted co napisu co znam od rodiny a pratel spolužaku i sestra co se odstehovala do zahranici sama rekla že nas stat je až přiliš štedry že nikde jinde to není ale pravdou je že rodiny s vic jak tremi detmi se maji kde oprit maji vetsi podporu.a nefnukaji skrze davky na ktere mi jsme si zvykli.a rudneme když by nam je chtel nekdo zkratit nedej bože vzit...
nejsme bohati ani chudí ale mame co jsme chteli a žijeme podle toho jak jsme si to zaridili.deti jsme chteli 4ři a kyby náhodou přišlo dalsi ač neplanujem tak pijde uživi se a nestrada ani jedno s našich 4deti a nestradalo by ani dalsí.dovolene nas neberou radeji nekde chata jako letos kde je klid od vseho a vsech pamatky to je nebere deti v jejich letech je zajima jak se kde vyřadit vylitat akorat kolotoce jednou za rok co budou v hustopečich to se tesi...
a prace ted momentalne opet jeste ne ale od 6ti mesicu tedy za nejaky ten tyden opet nepohrdnu jakymkoliv prividelkem papir nepapir mam maturitu sice ale tu muzu ted akorat tak srolovat.
klidne pujdu zase uklizet do toho roznos letaku a hned je rodina mesicne o par tis bohatsi a dopoledne mi to opet bude jedno jako u tech třech a ctvrtej v kocarku nejakou tu hodku vydrži pri uklidu a pri roznosu letaku to se stejne bude vozit v kocarku.
u toho jsem v pohode zvladala i deti a domacnost když se chce jde vsechno..