| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

měsíc mi přijde vcelku krátká doba. U nás to začlo nevím kdy přesně, ale rok je to určitě. Kńourá a řve kvůli každé blbině, jakmile jdem mezi lidi (a zrovna mu to není vhod - to je většinou), tak se zasekne a buď u mě stojí, nebo po mě leze. Je mu 3,5roku. Naštěstí se doma zabaví se starším bráchou, ale starší brácha ho leckdy provokuje, takže velmi často řeším řev kvůli kravinám. Jednu chvíli to vypadalo, že už je konec a za pár dní šup, jsme tam zpátky. ted jsou dny kdy snad pořád jen řve a jsou dny kdy je skvělej. Doufám že to řvaní, kňourání brzy skončí, protože je to fakt děs. Už jsem na něj zlá i když je někdy v právu. Jsem na to alergická :-(
Starší syn byl neposlucha a neustále někam zdrhal, hroznej živel, ale říkám si, že tohle je horší!
Přeji at je to kratší dobu než u nás a přeji pevné nervy!
Jestli na to existuje recept, sem s ním! já ho neznám ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.