Nádhera!!!!!
Milá Marie Tůj příspěvek mě oslovil opravdu hluboce. Máš na to soudit a zejména radit co měla Monty udělat, mohla bys jí možná i napsat kam na potrat měla jít atd.
Ovšem, co je ještě na vyšší úrovni je Tvoje dcerka. Za vše myslím mluví slova "...ale až budu vyučená...." S jejím IQ se myslím můžeš i s Josefem modlit, aby se aspoň doučila. Vyšší cíle patrně nemáte a je to dobře, alespoň nebudete zklamaní.
Nechce se mi číst celou diskusi, ale pokud patříš k obhájcům dotací a úlev pro vícečlenné rodiny, ráda Ti nějaký příspěvek pošlu....to cos předvedla se opravdu hned tak nevidí a zaslouží si to miniálně honorář za spisovatelský počin na úrovni.
Když se hodím do Tvého uvažování, dovolím si udělit Ti taky jednu radu - vezmi dcerku k psychologovi a zeptej se, jestli se s tím ještě něco dá dělat
Musím říci, že jestli mě moje "třídětná" rodina řadí mezi takové zupáky, začínám hodně zvažovat, zda jsem jí měla mít. Za svou osobu čestně prohlašuji, že pokud v Klubu budou takové Mařeny a Jožové i s rarachy, nepřiznám ani jedno dítě.