Přesto, že si Tvůj příspěvek vůbec reakci nezaslouží, odpovím Ti. Ve zkratce, je fajn, že Tvoje děti mohou o všem diskutovat a jen fajn, že Tvoje dcera má názor. Zarážející je jakou formou zesebe v !!!devíti letech!!! tento svůj (Tebou tolik ceněný) názor dostává. Moje dcera kdyby ze sebe vydolovala takovýto doslovný názor (o čemž upřímně pochybuji, bohudík), tak by patrně dostala lekci o slušném chování, slušné mluvě atd....v celku běžné v normálních rodinách. Pokud moje vyjádření k názoru Tvé dcery v Tobě evokovalo pouze pochyby o mé psychické rovnováze, je mi líto. Být Tebou spíše bych se zamyslela proč je dítě v devíti letech sprosté jak dlaždič? Navíc za bujaré podpory matky.
Máš ale naprostou pravdu svět se opravdu neposere pokud Tvoje dcera zůstane pod Tvým výchovným vlivem, možná se však poserou všichni Ti, kteří s ní budou muset přijít do styku a budou jen na o chloupek vyšší úrovni společenského jednání než mlok.
Krávě se můžeš omluvit až půjdeš okolo, zvíře kráva sprosté opravdu není, ovšem výraz kráva použit jako označení druhé osoby sprostý je. Tvoje argumentace je na úrovni prvního stupně základní školy - možná spíše pomocné.
Tvoje sš mě nedojímá, znám debilní i dostudované vysokoškolačky. Jediné co je smutné, že Tvoje dcera možná takhle přirozeně sprostá být nemusela, kdyby měla matku a ne marii, která by jí řekla, že hrubostí ne úplně dál dojdeš a že hrubé a sprosté holky si nakonec hodní kluci neberou ani s nimi nechodí....no možná v jedné životní fázi, kdy jim je jedno, co jim leze z pusy, protože jsou zaměřeni na jiné orgány!
Tvého sš muže se fakt bojím, pokud mě bude někam posílat, možná by si rád přečetl, jak se vyjadřují jeho děti a žena. Jistě by byl rád a dcerku i matku by pochváli, že jsou dámy na úrovni
. To víš není nadto - každý se rád pochlubí, co má doma za skvost!