osobních dojmů, cizích vjemů a statistik (o to lépe).
Co se tu vlastně řeší?? Kdo chce mít 5 dětí, má je, kdo chce mít 1 dítě, má je. A pak jsou lidi, co nemůžou ani to jedno....
Jenomže řeč je o tom, že třídětný rodič je divný, no, jak komu, mně ne. Bezdětná žena je divná, no, mně taky ne. Diskriminace? Ano, logicky, nastupujete-li do zaměstnání s prckem, zaměstnavateli většinou záleží na tom, abyste, pokud jste KVALITNÍ SÍLA, měla podmínky pro fungování ve firmě, tudíž se snaží problém řešit. Mám dvě kamarádky, co jim zaměstnavatel celou dobu rodičáku dodával brigády, ano, brigády jsou z Prahy, ale obě kamarádky jsou mimopražské a dojíždějí fůru kilometrů. Dodnes mají volnější režim, mohou pracovat z domova. Povaha práce i zaměstnavatel to umožňují..... nejspíš se osvědčily. Obě, každá v jiném čase.
Ale jiná kamarádka - 37 let, - co nemůže mít děti - tvrdí, že nechce, moc bolestné - je divná kariéristka.
AUTOSEDAČKY, STEJNĚ JAKO PÁSY jsou výhrou rozumu nehledě na počet dětí. Dnes ráno jsem potkala střevo v Audině, jela přes obec kolem 80-tky a dítě stálo vzadu mezi sedadly. Omlouvám se za hrubý výraz, ani nikdy na cestě nepotkala bažanta, srnu (tady se to stává často), nestrhla volant a následně netrefila strom. Já taky ne, kamarád ano, jeho žena jela 40, strom neuhnul. Zlomeniny všech končetin, oba připoutáni. Žena si i s airbagem rozbila hlavu.
Dále se nebudu vyjádřovat, snůška polopravd, slátanin, co se rodičáku týče, máme jeden z nejštědřejších systémů, ale VELMI KULHÁME v péči o děti, které nejsou zcela tabulkové, o seniory.
Takže se klidně klubujte.
Předchozí