Moje mamca je hypochondr
Tady jsou nekterejeji vyroky:
"Mam porad hroznou zizen - to nejspis znamena,ze mam nemocnou stitnou zlazu,nebo cukrovku."
"Boli me hlava - Asi tam mam nador"(pan buh chran!!!)
"Nemuzu chodit pesky,boli me noha" - proto ji segra musi vsude vozit autem.
"Nemuzu ani jezdit na kole,brni mi s toho ruce"- Jeste,ze ma segra to auto.
"Jsem hrozne unavena,pres to,ze nepracuji" - pro to spi 16hod denne a v noci cumakuje naDVD,protoze nemuze spat a bere prasky na spani.
"Kdyz kaslu,boli me na pruduskach,jako kdyby me do nich bodal nozem" a ja na to "No mami a v tomhle hroznem stavu kouris?"
Mamca je ale prikladem toho,ze se to nekdy muze i vyplatit.Mamka ma totiz dost krehke kosti a casto ma neco zlomene(vetsinou jak nasledek nejake party a padu ve veselejsi nalade,nebo nasledne jizde na kole,ktera skoncila v plote.)Nedavno si takhle vybrecela zlomene zebro,ktere bylo podle rendgenu jen narazene,ale tak dlouho tam doktorovi brecela,jak ji to boli,ze ji tam tu zlomeninu napsal.Vzdycky po tom nasleduje nemala castka s pojistovny.Z te pojistky uz totiz vyinkasovala vic penez,nez tam vlozila.
Mamka je jinak super.Dohromady ji nic neni a jeji teprve 45.Moc s ni vychazim a taky se mi postarala o deti,kdyz jsem ulehla s anginou.Tchyne je taky moc sikovna.