| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

příteli je stejně jako mě 35, jsme spolu dva a půl roku, máme dceru něco přes rok. Jako táta je přítel super. Jako partner je nesnesilnej. Pořád prudí, napomíná, radí, mluvit se s ním nedá (on nemá o čem), nic ho (se mnou) nebaví, nejraději drapne malou a jde s ní někam sám.... mám pocit že jsem doma jaksi navíc.... On nikdy neudělá nic z čeho bych já měla radost, já se sice snažím mu vycházet vstříc ale taky to není co to bývalo. Není pro mě oporou, doma nemám pocit bezpečí, klidu, pořád se dohadujeme (ne hádáme, my se opravdu furt dohadujeme, hlavně před malou....). Byli jsme párkrát v poradně a zatím výsledek není, on se prostě nechce změnit, vidí chybu jen ve mě. Ale v té poradně to ani neřekne, tam se tváří že je zbytečné tam chodit, že přece žádný problém není. Ale já problém mám a myslím že on též. ROzcházet se zatím nechci, tak prosím kdo byste chtěl radit toto, nemusíte spíše mě zajímá zda je někdo kdo prošel něčím podobným a nakonec se mu podařilo ten vztah nějak upravit ku spokojenosti obou. díky

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.