myslim že každa ma nějakeho prudáka doma jeden se projevuje min druhy vic
ja jsem stim mit nervakem 11let občas slovíčkaříme kdo bude mit poslední slovo ze začatku jsme se hadali o každe prkotině akorat vždy ne před dětmi to bylo jedine co dodržujeme dodnes
nějake mouchy litaji dodnes a děti do toho nemusí byt zataženy...
ja se toho mého rejpala naučila ignorovat jeho to za chvili přejde vetšinou si náladu na vraždu nosi s práce když mu chlapy nemakají nebo lidí nevědí co chtějí a stokrat mění plany .....
ale jinak mám chlapa ktereho bych nevyměnila i kdyby rskal sebe vic každy sme nějaky každy máme mouchy jeden na druheho se ale mužeme spolehnout on doma když muže pomuže s čimkoliv...
co mě akorat točí ale už jsem si zvykla že svoje auto kolikrat půjčí a takticky na poslední chvili mi oznamí beru si dnes tvoje..on ví že bych mu neřekla ne jelikož by neměl jak vyřizovat stavby atd..ale jednu vyhodu to ma že mám pak zase plnou nadrž misto půlky
ja nevim neradim radit nechci mi se naučili si za ty leta vychazet vstřic a tolerovat se máme děti ktere sme chtěli a tak hold co sme si zaseli to máme
rozchazet se nepřipada v uvahu to raději sedime a řešime i dokonale ptákoviny
jako momentalně ted jsem šla na wc a chybi už přička tak jsem si připadala jako vůl čůrat při bouraní koupelny a kuchyně.ale kam jinam jít že a on stoho měl dokonalou srandu a mě to jako sranda nepřijde.
stejně jako plovoučka ktera je ted vytrhana v kuchyni on se rozhodl nakonec pro dlažbu občas na zabití.ja už raději nemluvim a mavnu rukou at si děla jak chce hlavně když ten bordel uklidi on a ne já.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.