Jen do toho a naplno, doháníte zdárně právě to, co jsem čekala, že slíznu, a pořád to byla slabota.
Roztomilé poznámky o plynu, o pořízení si hafa dětí, o tom, že dobře se učící děti netvoří budoucnost národa a že jako rodič nedokážu zvážit nio (?) Páni, dosud jsem si nepřipadala zas tak neúspěšná! My už, holky,máme totiž čas piplání za sebou, tedˇuž je to o spíš o té úrodě.
Ale taky teprve nyní mám čas na nějakou iniciativu, i když už to není kvůli mně, ale kvůli těm, spíš kvůli těm nastávajícím (pečujícím rodičům více dětí).
Prý,co to dá učitelce práce se párat s individuálem. Proč by se s něčím měla párat, u dítěte, které látku umí a žádnou práci jí nedá?. Notabene když půjde o pár desetiminutových absencí do měsíce, kdekteré dítě jich zamešká mnohem více skrz marodění.Źe jde individuál vyběhat těžko, tak to právě by se mohlo změnit.( Ovšem soudná učitelka nad tímto mávne rukou a žádný ISP na to nepotřebuje, ovšem ne všechny jsou soudné, některé jsou hnidopišky jako vy. Takže - do houfu, občané!
Jestli má tvá sestra pouze třetí dítě a ty dvě předchozí jsou už trochu samostatnější, proč by mělá žádat o individuál? Ten se ale může zhodit někomu, kdo ke školákům má novorozená dvojčata a do střediskové obce dvakrát přestupuje.
Ovšem dál, než na vlastní dvorek už, děvčata, nedohlédnete. Předložte mi něco objektivního, třeba ty statistiky nehodovosti z MHD a pak se můžeme pobavit na rozumné úrovni. Invektivy s cílem shodit, tak ty neberu. Ujištuju, že se mne v nejmenším nedotýkají a že jste mne nepřesvědčily. Za mnou jsou leta praxe a dobře odvedené práce a ty jsou pro mou spokojenost rozhodující. Vaše štěkání mi na dobrém pocitu neubere ani kousek.
A propos, máte doma mříže na oknech? Každoročně totiž v ČR vypadne z oken nejméně deset dětí a to je více, než jich zahyne nepřipoutáním v sedačkách. Takže - pokud nemáte mříže, jste u mne nezodpovědné osoby, co raději investují do kdečeho, jen ne do dětské bezpečnosti.Vždyt okno může otevřít někdo jiný, než vy, třeba i dítě samo. My bydlíme v přízemí
))
Budu ráda, když ještě něco milého napíšete. ˇPropralo se tu kdeco i naprosto mimo, ale výron podobných duševních obsahů jsem tu v panoptiku furt postrádala.