| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Klub pro rodiny s více než dvěma dětmi. Co vy na to?

A k " dosud jsem si o rodinách s více dětmi myslela jen to, že jsou to rodiny s více dětmi".
No, tak právě proto jsem taky článek psala. Ono pro společnost je dost důležité, aby tyto rodiny byly (tedy pokud děti pouze nemají ale i se o ně dobře starají). Přesto jejich problémy jsou opomíjené, společnost, stejně jako ty, před nimi strká hlavu do písku - je to VÁŠ problém. A tak se pro tuto cestu rozhoduje míń lidí, než by bylo třeba.
Můj článek byl o otevření tohoto témat.
Ani ne o tom, jestli nás bude mít v důchodu kdo živit- protože tak, jak je to nastaveno ke krátkodobým cílům, společnost už nemá nějaký společný ideál, něco, pro co by se snažila udržela svoji kulturu. Takže kdovíjak to pak všechno bude. Historie se furt opakuje, holt se naučíš na stará kolena čínštinu, arabštinu nebo nějaký africký jazyk,případně to všechno, a přizpůsobíš se, ovšem, tak trochu pochybuju, zda budou mít nějaký důvod živit zhýčkané neproduktivní seniory, pro ně (tedy , já na rozdíl od tebe docela dovedu pochopit náhled druhého) prostě západní bezvěrce, kteří dosud žili na jejich úkor. Naši potomci budou těžce v menšině, to je fakt.
Pak teprv - a nikoliv nyní - budou odměněni ti, kdo vychovali natolik schopné děti, kteří zavčas najdou uplatnění ve stabilnějších společnostech.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.