Přesto že jsem v 34 tt ,tak jsem celkem v pohodě.Mám celých 12 kil nabraných a až na problém s dýcháním (i v leže),otoky nohou,rukou,bolení kříže a častější močení je mi fajn.Tyto věci co jsem vyjmenovala se dají přežít,naučila jsem se s tím žít.Samozřejmě i křeče v lýtkách a pálení žáhy a ještě únava...Noooo,ale myslím si, že to k tomu těhulkování patří.Vychutnávám si pohodičku během dne,nakupuji výbavičku,peru i žehlím na mimíska.Starší dítko má 11 let a tak spoustu věcí pomůže a nevyžaduje péči o svou osobu
) .Naštěstí není mimino,kterého bych nesměla spustit z očí a nosit ho na rukou (při mých bolestech zad a křečích...) Vychutnávám si i spaní přes den,podaří se mi leckdy usnout i 2x za den!!To maminky s malými dětmi nemůžete.Výhoda odrostlejších dítek.Ale zase máte ještě v paměti jaké to je mít mimíska,já teď koukám co všechno se změnilo.Jsem jak Alenka v říši divů...
Vím že na těhu budu vzpomínat s láskou.Přeji vám všem pohodové těhulkování,pevné zdraví i pevné nervy a trošku rozmazlování. Silvisko73