Já jsem rodila 22h.. Z porodnice mě poslali domů,že jsem hysterická, že nerodím a že to jsou jen poslíčci.. Doma jsem chodila jak lev v kleci, nutilo mě to chodit tak nějak samo... Pak jsem si dala teplou vanu, kontrakce se rozjely co 3 min,začla jsem krvácet, odjela jsem do porodnice a za 20min byla malá na světě /4kg/. Do porodnice jsem přijela ze zašlou brankou, šlo se hned tlačit..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.