| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ja byla v porodnici s bolestma po peti minutach od čtvrtka od sesti hodin od rána a porodila jsem v sobotu v pul desaty večer.....nebyla jsem otevrena, jen na prst, pozdeji na dva a na urychleni mi nic nedali, prý to moc prožívám...musím s epřiznat, že jsem do ty soboty nachodila snad padesat kilometru na chodbach a hodne mi pomahala takova houpava chuze ale ze by mi to urychlilo porod, to fakt ne...v sobotu sjem byla na tri prsty, tak rekla doktorka, ze uz se s tim da neco delat a praskli mi vodu, kontrakce sileně zesílily, ale po osmi hodinach jsem byla pořád na tři prsty, takže potom mi už šoupli jenom kapačku do žíly a za tři hodinky jsem porodila, ale bylo to něco strašnýho,byla jsem strašným zpusobem vyčerpaná, tři dny jsem nespala, na urychlení nedali nic, až když jsem byla na ty tři prsty....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.