| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jestli máte doma muže který Vám pomáhá se vším,tak mi snad ani neodpovídejte,jinak bych samou závistí pukla.Mám pocit ,že muži kteří chodí do práce mají pocit ,že je to vše co prostě pro rodinu udělají,odmakají si své,přijdou domů a sednou nebo lehnou.Taky chodím do práce,starám se o syna a ještě navíc o chod domácnosti,kompletně.Občas je to už na mě trochu moc,hlavně opakuju dokola ty samé věci,letáky do koše ne na stůl,a stejně skončí zase na stole a další....
S ničím mi nepomáhá,má sice "svůj úkol" když to napíšu takhle jinak to pojmenovat ani nejde,odnést odpadky,občas to říkám i 4dny a pak se naštvu a odnesu sama.Má otázka na vás maminky,co je takové normální co prostě chlapi doma dělají,s čím pomáhají?Občas už se cítím jako když honím do domácí práce syna než muže.Nebo jsem já divná,že chci po něm aby mi pomohl abych si taky mohla někdy sednou k tv a projíždět programy?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.