| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nevím, jestli poradím, ale... můj tatínek doma moc nepomáhal, - možná můžu říct vůbec. Maminka lítala z práce do práce domácí; vařila nám na druhý den, prala, uklízela -nejvíc mě coby dítě štvalo, že táta dojedl a nechal ležet talíř na stole a čekal až si někdo všimne, že dojedl a donesl mu druhé- sám zadek od stolu nezvedl; stejně tak když dojedl musel po něm někdo talíř ze stolu uklidit~o~... sama moje maminka mnohdy přiznávala či vzpomínala, jak krátce po svatbě náš tatínek vařil, žehlil a ona postupně zastávala všechno sama, jak jí zpočátku oslňovala jeho chvála, jak má schopnou a šikovnou ženu... jenže postupně si uvědomila, že náš táta přišel z práce, naobědval se a lehnul na kanape s novinama a vychrapoval, pak se přesunul k TV... jen na jaře, létě a na podzim se teda věnoval více méně skoro plně zahradě, ale zimu vpodstatě prolenošil narozdíl od mojí maminky, která měla práci celoročně a často měla nervy na pochodu, jenže jak si tátu naučila, tak ho měla ~Rv Když jsem se vdala já, tak mě začala moje maminka peskovat, že bych měla manžovi nosit na stůl a odnášet... tak jsem ji rychle upozornila, že nehodlám manželovi poskytovat stejný nadluxusní servis a hotovo. Můj táta raději dělal, že neslyší ~:-D Manža si uklízí svoje věci, když je třeba pomůže i s úklidem domácnosti. O víkendech tak z poloviny vaří on, chystá se mnou na střídačku snídaně, večeře. Já jakožto na RD, uklízím byt a starám se praní, žehlení (nežehlím skoro nic, až na vyjímky) a velké nákupy taky realizujeme ve dvou ~;) Myslím, že po "x" letech už zaběhané praxe, že manželka maká za dva se bude náprava realizovat docela ztěžka ~;(( Nicméně držím palečky, aby se zadařilo situaci vyladit ~R^~R^~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.