| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já už taky chci být sama s dětma, dokud jsou ještě doma než vyletí z hnízda. Kdysi jsem byla pro zachování rodiny, dneska už jsem toho názoru že lepší jeden fungující rodič než dva k ničemu. Jaký vzor ty děti mají? Můj manžel taky věčně leží na gauči, sice doma něco udělá (vytáhne nádobí z myčky, sem tam pověsí prádlo - otázka 2 a 5 minut), jinak pořád jen leží a leží a nevyvíjí žádnou aktivitu, a výchova dětí (a puberta je dost náročná) včetně ostatního provozu domácnosti je na mě, bohužel neumím konkretizovat, jen se cítím příšerně vyčerpaná. On je jako velké dítě, které nosí domů peníze (ale žádné zázraky to nejsou, a navíc se cítí ukřivděný, že já momentálně nejsem výdělečně činná, protože jsem začala podnikat a jde to ztuha). Žádné jiné aktivity jsem se od něj přes moje naléhání a upozorňování že je toho na mě moc, nedočkala. A když vidím z celého bytu jen ty nohy na gauči, mám chuť po něm hodit sekeru. Pozor Veru, aby ses nedostala až do téhle averze, pak už není cesta zpátky. U nás je to ještě znásobeno totálním nedostatkem komunikace, to už jsem vícekrát psala, takže já už ani nic neříkám. Jen čekám až budu moct odejít, a to čekání je v tom dusnu někdy k uzoufání. Jo a nevysávám, protože vysavač netáhne ~y~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.