Jsme spolu 5,5 roku, nehádali jsme se, ale poslední 3/4 roku spolu prožíváme krizi...ne, že by to bylo na denním pořádku, to zase ne, ale už je to častější(asi je to tím, že jsem 12tým rokem doma a leze mi to na palici, kdežto mm obstarává finance) než dříve....Dřív to bylo tak 1-2 do roka, nyní to je minimálně 1xměsíčně.... A je to převážně kvůli prkotinám, co mi vadíněkdy to opravdu přeženu.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.