Přidat odpověď
No presne tak. Zijeme v jine dobe, nez nase babicky, nebo matky, i kdyz ani to bych moc nerikala
Oba jsme stejne pracovne vytizeni (opravdu hodne!), zhruba stejne vydelavame, mame zhruba stejne volneho casu (opravdu malo!), takze skutecne nevidim duvod, proc by to melo fungovat nejak jinak.
Ty vzory z rodiny jsou asi hodne ovlivnujici pro kazdeho, i kdyz to muze byt plus i minus.
Ja jsem vyrostla v rodine, kde se rodice o domacnost delili stejnym dilem jiz pred 40 lety, delaji to dodnes a nikdy jsem neslysela stiznosti. Sice jsem tatu nevydela nikdy veset a tridit pradlo (protoze k tomu nema vztah), ale stejne tak moje mama nikdy neluxuje, protoze to nesnasi. Tak si to proste podeli podle toho co je jim jakz takz blizke.
Nikdy mne jiz jako dite nenapadlo, ze by to melo byt nejak jinak.
Muj muz zase vyrostl v opacne zorganizovanem vztahu, a to ze zena je vylucne zodpovedna za VSECHNO v domacnosti, a chlap cuci na televizi. Je mi vzdycky hodne smutno kdyz to u tchanu vidim, ale nikdo se nejspis nesnazil u nich s tim nic udelat. Nicmene muj muz vzdycky rika, ze jiz od detstvi mel jasno v tom, ze takhle tedy jeho budouci rodina fungovat nebude. A podobny nazor na to maji jeho 2 sourozenci, proste i kdyz se jejich maminka nikdy nestezovala, tak deti celkem silne odsoudili pristup sveho otce, a pokud vim, nikdo v jeho slapejich ve sve dospelosti nejede.
Předchozí