Musi se to delat vedome. Jako ze TY pracujes se svym hnevem. Muz ti muze pomoct tak, ze chytne a nepusti, dokavad se "nenavist znovu nepromeni v lasku", jak pise autorka. Ale musite byt prede domluveni - asi :D. Mne to taky nejde pokazde a nez jsem to zkusila poprve, mela jsem velkou neduveru a pripadalo mi to sahle. Pak jsem zjistila, jak to fungujeu deti a od toho byl uz jen krok ke vlastni osobe (byt poradi melo by evidentne opacne, ze:). Nejlepsi je si to precist a udelat si vlastni nazor. Je to v "Deti jsou hoste, kteri se nas ptaji na cestu".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.