Je to složitý. On obchoduje s ING fondy. Je to vždycky balík investic, fondy americké, české, latinskoamerické atd atp. Má na internetu údaje tak 3 dny zpátky. Vynajde si graf, jak to rostlo loni, nebo spíš předloni než byla krize a podle toho odhaduje růst a pád. Ono je to hodně podobný jako v minulých letech. Tu největší ztrátu měl loni. Měl prachy na amerických fondech a já mu říkala furt říkala, aby to dal pryč, že budou prezidentský volby a že to nebude stabilní, můj táta a kamarád, který dělá v bance mu říkali to samé, pak začla i ta krize. V tu ránu bylo 80 táců v háji. Všem to bylo jasný, jen on čekal. Když jsem se ho ptala, proč nás neposlechl, řekl, že proč by nám prej měl věřit!
Pak začal pracovat v nové práci. O dva měsíce později začal přemýšlet, že by s dvěma chlapa, které znal 2 měsíce, založil zahradní firmu. Nemá na to školu, neměl ani peníze, ani stroje, nic, že jeden z nich to zaplatí. Nakonec z toho sešlo. Ale jim věřil hned a okamžitě. Tohle mi na něm vadí, že lidem, které zná a kteří ho mají rádi, nevěří, a jiným, cizím, klidně. No postěžovala jsem si, jdu si lehnout. Díky, už se cítím líp.