Přidat odpověď
Trochu jsem si celou debatu prolítl, a jen tak si říkám - není to zralé na nějakou poradu s psychologem? Protože jak to čtu, nezdá se, že by věc někam vedla, leda k tomu, že jsi pořád uštvanější a vzteklejší.
Samozřejmě, že ti každý vysvětlí, že je lepší na takovouhle věc chodit spolu, ale na to mi to nepřipadá. Buď se dá zkusit vysloveně osobní sezení (nikdy jsem nezkoušel), nebo nějaké skupinové "seance" - zkus hesla "Rodinné konstelace", nebo koukni na http://www.centrum-nesmen.cz/ - jedna konkrétní z nepochybně vícera. Přinejmenším se tam podíváš na celou věc zvenčí a cizíma očima. Ty skupinové záležitosti jsou fajn v tom, že si třeba vyzkoušíš nějaké to prohození rolí a podobné legrácky.
Psychologové či psychoterapeuti mají tuším svoji komoru, tam se určitě doptáš. Nebo u rozvodových právníků - nenavádím, jen vím, že kolem rozvodů se psychologů motá možná ještě víc než advokátů.
Pro představu - osobní sezení nějakých 400-500Kč/hod, Nesměň kolem 3000,- za víkend (se stravou a noclehem ve spacáku).
Předchozí