Přidat odpověď
ja radu nemam...:( sama jsem samozivitelka, manzel se nejak neciti na placeni a nic..a ano vedela jsem s kym spim, ale jen do urcite chvile ten clovek byl tim koho jsem si vzala...nikdy nikdo nevime, jak a co vlastne dopadne..zrejme krom Libika, nic proti tobe, ale mas trosku naivni predstavy, proc by se mela o nekoho starat rodina, kamaradi..nenapada te, ze v soucasne dobe zrovna asi kazdy na rozdavani moc nema? No nic...
Spis by me zajimalo vy co zde odsuzujete tu pani, mate manzela..mate rodinu ci nekoho kdo vam pomuze? Co kdyz treba neni zrovna nikdo ochotny a schopny pomoct? Ja rozhodne neodsuju, jelikoz jsem se sama presvedcila, ze ano dneska mam super muze, super dum, auto..mame z ceho nakoupit jidlo, ale zitra to tak byt nemusi .. takze radim damy zamyslete se nad tim poradne co byste kazda delala v teto situaci..ja bych pokud by nebylo nic jineho, ani supermarkety apod. sla klidne do neceho podobneho, jen aby mi me deti nevzala socialka, abych nemusela s detmi zivorit, rozhodne si nemyslim, ze pro deti jsou detske domovy to nejlepsi reseni..asi jsem holt divna.
Předchozí