| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky asi dost záleží jestli je to každý den nebo jen nárazově, nebo jen některé dny apod.
Pokud je to každý den (i když jen na pár hodin), je to dost náročné pro tu hlídající maminku, musí prostě být "doma" a ne zařizovat si svoje věci atd... takže to bych v té ceně taky viděla jako zohlednění - je vázaná určitými povinnostmi, nemá libovolný program. Plus ta zodpovědnost, plus jídlo, taky se předtím/potom kapku pověnovat úklidu aby dítka byly v čistotě ... Pokud bych já chtěla takhle hlídat další dítko s tím svým (jako že nechci, dělám dost věcí už tak a jsem poměrně často "v luftě" a tohle by mě omezovalo) tak bych si neřekla rozhodně míň než těch 50-60,-Kč. A vím jistě že jsou děti (mých kamarádek) které bych nehlídala ani za částku desetinásobně vyšší - bohužel vím že bych je neuhlídala.......

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.