ok, jsi-li v regionu který má takovéhle cenové relace, asi není moc o čem. Tady se lidem za 10 čistého do práce vstávat nechce (automotive, dělník -pardon, operátor - si vydělá min. 12tis.,když není líný a chodí na přesčasy a noční tak 15tis, sekretářka a pod. tak těch 13-15 čistého v malé firmě). Je fakt že já dohody o penězích nějak moc nemám ráda, resp. neumím si často říct a pak mě to mrzí. Zjistila jsem totiž že čím míň si řeknu, tím víc si pak ke mě dovolí "zaměstnavatel" resp. zadavatel zakázky. Ale to je už asi jiné téma.
A jaká byla vlastně pointa když jsi to nevzala - myslíš že sis řekla hodně nebo málo? Resp. kolik sis řekla?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.