Už jsem našla dopis od VZP, který mi přišel poté, co jsem se s paní po telefonu domluvila a poslala jí dopis, že zůstávám doma: "K Vašemu dopisu ze dne 22.4.2009 zasílám vyúčtování pojistného, záloha od dubna 2009 činí 182 Kč na základně Přehledu za rok 2008. Další změna nastane v případě nástupu dítěte na celý den do MŠ nebo pokud nastoupíte znovu do zaměstnání, je pak třeba nám dát tuto změnu na vědomí."
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.