| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku "Ať se děti kmotřenčiny najijú…"

Kopřivo úplně jsem se rozněžnila:-) Za chvilku bude mít mladší dcerka rok a musím říct, že přesně souhlasím s tím, že není čas na hrdinství. U prvního syna jsme bydleli daleko, ale moje švagrová mi uvařila, pomohla manželovi uklidit a přijeli jsme do čistého, s teplým jídlem. Ale i tak jsem byla nějaká vysílené, prostě to bylo poprvé.
Teď u dcerky navařila moje maminka a přivezla zároveň se synem, kterého hlídali. Trochu mi bylo líto, že po obědě odjeli, ale udělali nejlíp jak mohli. My jsme se najedli a všichni čtyři zalehli a bylo nám fajn.

Ovšem i ta druhá stránka byla, tchýně přes moje varování, že se na to necítím, přikvačila i s mužem (špatně chodícím kuřákem v důchodu, který potřebuje péči jako malé dítě). Tvrdili, že přivezou oběd a po obědě odjedou, vařila jsem já a moje mamka, byli tu do večera a já je odpoledne vyprala s kočárem ven s tím, že už jsem sotva stála na nohou a potřebovala jsem si jít lehnout. Jinak běhání s kafem atd samozřejmě taky proběhlo. A zlatým hřebem byla buchta pro šestinedělku s umělým sladidlem, kterou jsem si odmítla vzít a dát ji synovi s tím, že chemií se fakt cpát nemusíme. Holt děda je diabetik a sní jeden dílek buchty, ale proto se musí dělat s umělým sladidlem a ne s cukrem...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.