Aneri, to je jinak. Je to ztráta identity. Taky jsem si tím prošla. Osobně si myslím - nedávno proběhla na rodině diskuze k šikaně, že je to v zásadě stejný problém. Nikdo není schopen pochopit, proč se oběti chovají tak nekonstruktivně. Sama jsem to nepochopila. Mně osobně pomohlo spoustu rad za sebou - že mi to někdo radil a otevřely se mi oči a pak naprosto konkrétní pomoc kamarádky. Kdysi jsem psala článek Jak pomáhat a nepomáhat obětem domácího násilí. Bylo to čerstvé, asi v tom není nijaký nadhled, ale dá se z toho nějak vyjít, jak šikana v rodině i škole může s obětí zatočit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.