| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku "Ať se děti kmotřenčiny najijú…"

Bravad, ono záleží na tom, jaký má člověk "standart čistoty". Já třeba nedřela po porodu od rána do noci, naučila jsem se věci si zjednodušovat. Místo žehlení jsem prádlo skládala, vytírat denně jsem nemusela(až batole tě donutí ~:-D), spousta věcí se prostě nepo..., když se odloží. U prvního to byla taková změna životního stylu, že mi trvalo celkem dlouho se situaci přizpůsobit(byla jsem často ještě v době oběda v pyžamu a doma zavládl chaos). Osobně mi ale míň vadil binec, než vědomí, že se tchýně probírala mým špinavým spodním prádlem.
Ale jinak si nemyslím, že kdo pomoc přijme, je neschopný. Vždyť mi taky tchýniny ovocné knedlíky bodly ~:-D. Pomoc se má nabídnout, ale nevnucovat. Člověk by si neměl hrát na hrdinu. Pokud nezvládá a někdo mu nabízí pomocnou ruku, měl by pomoc bez výčitek přijmout.
Má tchýně je typ, který sám pomoc nepřijme - dře, dře, dře, vezme si domů svou matku každý druhý víkend, jedno vnouče, druhé, třetí, neumí odmítnout - následně je na AD a NIKDO jí nepomůže, jelikož ona je přeci tak dobrá a všechno zvládá...~d~ Ale velmi se jí dotkne, když si třeba od ní nenechám pohlídat děti, protože vím, že jí zrovna ten den přijede matka a ještě synovec. Jinak bydlí vedle nás, děti jí vidí denně, kontaktu nijak nebráním.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.