Ja tu tak ctu diskuzi a nechapu... asi budu vyjimka, ale prisla jsem z porodnice v nedeli,hned jsem se domluvila se svagrovkou, ze se muzou prijet podivat, rada jsem je videla. Pomoc mamky jsem s diky odmitla, veskere prace jsem zvladala s malou. Tatinek mel mit teden dovcu, ale neco se v praci delo, takze hned druhy den jsem ho tam poslala a byla s malou sama doma a bylo mi super. Navstevy jsem rada videla kafe jim udelala
Lezet i jen tyden bych asi nezvladla a nekoho na pomoc asi taky ne (natoz nechodil po dvou tydnech na prochazku :-D )... Takhle mi to ulone vyhovovalo a uz jsem domluvena s mamkou, ta pocita s tim, ze u dalsiho to bude to same, max jestli bude chtit manzel pomoct s dcerkou. Celkove muzu rict, ze lidi, kteri chteli dodrzovat sestinedeli (prijedeme az po sestinedeli) mi prisli uplne mimo
Ze o malou nemaji zajem... A ze by nekdo prijel pomoct? Jako proc, ja se chtela szit s manzelem a miminkem, tak proc nekdo dalsi v baraku... Jinak vam nase nazory neberu, ale fakt nesdilim...