Okamžitě ať od něj odejde, protože se to bude stupňovat.Tito lidé se nikdy nezmění, půjde to jen k horšímu. Kdysi jsem byla v podobné situaci,naštěstí jsme nebili manželé,ale tak probíhaly: automaty, tipsport....padaly facky a moje věci v zastávárnách.Kamarádka mě jednoho dne s mojí ségrou sbalily a šla jsem bydlet ke kamarádce.Přišla jsem o hodně peněz, ale jsem živá a zdravá a nyní mám nejbáječnějšího chlapa. Jsem moc ráda že to tak dopadlo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.