Kreditko
Kdybych rekla svemu muzi,ze jsou i chlapi,kteri nechaji matku sveho ditete prijit porodnice do neporadku,tak by rekl ze to snad ani neni pravda.Ten muj vzorne uklidil ,zustal jeste 10 dni doma, porad jen uklizel a varil kafe navstevam.Ja jsem se citla dobre,ale on me proste k nicemu nepustil,krome zehleni(to je jedina vec,kterou nikdy nedela) Jsem rada ze ho mam
Moje segra mela docela tezky porod a byla v porodnici 9 dni.Mala ji cele noci rvala.Segra kazdy den vstala,vyprala 3 pracky pradla,uklidila,vytrela...Bylo ji porad spatne a citila se jako neschopna matka,ze proste tu peci o dite nezvlada.Pak zjistila ze ma zanet v prsu a 40 horecku a tu mela asi 3 dny.Sedla do auta,odvezla malou ke kamosce a jela na pohotovost.Po ceste se malem vybourala,protoze mela halucinace.Doktor si ji tam chtel nechat a operovat ji ty prsa,ze byla v hroznem stavu.Nechal se ukecat,ze ji pusti domu,protoze je svobodna matka a malou koji.
Pak nastoupila moje mamka a 2 tydny se o ni starala a nosila ji malou jen na kojeni.
Zaverem bych k tomu chtela rict,ze prepinat se po porodu je vazne frajerina,ktera se nemusi vyplatit.Mela jsi stesti,ze jsi byla v pohode,ale vykon novopeceneho tatinka v kategorii pece o sestinedelku bych hodnotila na -100bodu
.Myslim,ze odpocivat po porodu by se melo i preventivne,to prece rikaji i porodni asistentky.