Taky bych ráda napsala svoji zkušenost. Po prvním porodu jsem byla fakt hodně vysílená a plačtivá atd. Rodiče jezdili do porodnice každý den a vzali s sebou všechny příbuzné. I třeba ty, co jsem 10 let nevyděla. Bylo to peklo. Potom ty návštěvy doma bylo taky peklo, protože jsem je musela obskakovat. Skoro jsem zkolabovala. Byla jsem tak z toho všeho v šoku, že jsem ani nestačila prostestovat.
Po druhém porodu dostali všichni velmi přísné instrukce. Do porodnice pouze rodiče a to 1x na chvilku. Přijela jsem z porodnice a měla jsem zánět v prsu. Rodiče přijeli a odvezli straršího syna a přivezli jídlo. Fakt mi tenkrát a i teď hodně pomáhají, ale musela jsem velmi jasně říct, co chci a co ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.