| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku "Ať se děti kmotřenčiny najijú…"

Kdo říkal, že naženeš návštěvy do práce? Ten článek je spíš o tom, že přišli pomoct z vlastní vůle.

U nás tedy rozhodně nedošlo na nic takového, že by o moji domácnost (a o mě) začali pečovat všichni kromě mě, ale pár věcí bych za takové "nošení do kúta" považovala:
1/ Porodila jsem o měsíc dřív, takže když mě manžel odvezl do porodnice, byt ještě nebyl kompletně uklizený a všude se sušily oblečky na malou (zrovna jsem to stihla doprat)Než moji a manželovi rodiče přijeli na návštěvu do porodnice, stavili se u nás doma (za jeho asistence) a společně vyluxovali, utřeli prach, umyli nádobí, vyžehlili a všechno pouklízeli do skříní.
2/ Moje sestra s přítelem chodí na návštěvu zásadně po předchozím dotazu "co chceš k obědu". Přijedou, vlezou do lednice, poberou suroviny a navaří pro nás všechny.
3/ Jedna z kamarádek začíná každou návštěvu u nás tím, že si vezme kočárek s Jíťou a jedou se na hodinku vyvenčit. Očekává, že se zatím vykoupu, přečtu si noviny, uvařím kafe... Druhá kamarádka mě při své první návštěvě poslala nejdřív vyspat a v obýváku se starala o mou řvoucí holčičku (ten pláč trval už dvě hodiny a vydržel ještě jednud další). Když jsem se vzbudila, měla jsem i vyžehlené prádlo, dítě spalo a na nás čekala konvice čaje jako doplněk k povídání.
4/ Několik měsíců po porodu jsem svoje obědy řešila tak, že jsem si je objednávala od firmy, která mě jimi zásobovala v době, kdy jsem chodila do práce. Pokusy živit se vlastní výrobou končili na tom, že pokud jsem stihla jídlo uvařit, nestihla jsem ho už obvykle sníst.

Všem výše uvedeným tímto děkuji, že mě jako šestinedělku (a někteří i později) obskakovali. :o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.