To by myslím žádný účinek nemělo, on by je vzal někam na výlet, nebo by si s nima hrál a pak bych se vrátila domů a nejspíš se brodila odpadkama. Za ty roky co jsem na mateřské jsem byla jednou jedinkrát večer u kamarádky, odešla jsem když šli děti spát a dala jsem si tam skleničku vína a on mi to pak pěkně osladil, řekl že chodím "každý týden a vracím se ožralá". Přitom jsem byla fakt jednou a měla jednu skleničku. Připadá mi někdy fakt jako blázen, něco si v té hlavě vymyslí a pak je prostě přesvědčen o svojí pravdě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.