Přidat odpověď
"když řeknu, že si nebudou malovat, dokud neuklidí rozházené kostky, tak jim tatínek podá ty pastelky a řekne že uklízet nemusejí"
Tomuhle říkáš dobrý otec? Dobrý otec si s dětma jen nehraje, dobrý otec je taky vychovává! A dobrý otec, i když by si zrovna chtěl jít s dětmi malovat, tak neshazuje výchovu matky! Ty asi nejsi ten typ, ale já bych mu to vrátila i s úrokama. Když neudělal čaj, když Ti bylo zle, tak bych mu týden nepodala ani kus chleba. A když bych si nemohla stoupnout na nohy a on by mi vyčítal kapesník, tak to bych ho teda poslala do jistých končin.
Máš to těžké, ten se jen tak nezmění, ale když od něj budeš chtít odejít, tak Ti může udělat peklo na zemi, navíc to vypadá, že Ty se tomu nedokážeš moc bránit. Opravdu zajdi za tím psychologem a zkus zapracovat na sobě, už si to prostě nenechat líbit. Když Tě shazuje i před dětma, tak bych ho i před těma dětma sprdla na tři doby, že takhle teda ne. On dost možná přitvrdí, ale nesmíš ustoupit. Přijel pozdě, když máte být na čas u doktora? Vynadat! Zdržuje s uklízením hraček? Vynadat, ať to nechá ležet, že teď se okamžitě jede! Má kecy, že jsi to neuklidila? Okamžitě vynadat, že na čas odjezdu tam ulizeno bylo! Nepřejít se sklopenou hlavou ani jednu takovou věc. Chvíli bude doma husto a pak možná začne být ochotný to řešit.
I když soužití s takovým člověkem asi nebude nidky žádný med, tak mám obavy, že kdybys teď jen tak odešla, tak Tě v tom vymáchá s plnou parádou a prostřednictvím dětí se po Tobě bude vozit v podstatě do konce života. Tobě nezbývá než vytáhnout do boje, ať ve výsledku zůstanete spolu nebo ne.
Předchozí