Přidat odpověď
gigo chapu, taky mamehypoteku, sice jedno dite ale dum musime prodat, protoze on je bez prace, ja mam jen rodicak a nasla jsem si tedka moznost privydelku jako financni konzultant. je to sice o tom, ze musi hlidat, ale hlida tim stylem, ze dite je v postylce, on u PC a kdyz je teda nutnost, tak mu da najist a prebaliho, ale kolikrat jsem prisla, vubec si toho nevsimnul, decko rvalo na cely barak a jemu to bylo jedno. v tomto pripade me to pekne sere, protoze ja se snazim tedy prinest do domacnosti penize, zaroven aby jsme meli na poplaceni vsech dluhu a slozenek, jeho jediny ukol je postarat se o maleho a misto toho je mu ta bedna prednejsi.
taky jsem uz uvazovala nad tim mu s tim neco udelat, ale co? ja tomu moc nerozumim, nejaky drat kdyz ho prestrihnu, tak si koupi za par desetikorun novy a bude to na nic. tak co s tim???? jedina moznost, pozadat operatora at u naseho baraku zrusi internet, to by se mozna neco zmenilo :)) jsem naivni :))) nebo spis blba, clovek uz si pomalu preje radsi chlapa, ktery dela rukama a k pc nikdy necuchl, aspon ma smysl pro rodinu a vazi si ji. k cemu mi je, ze mam chlapa doma, kdyz mi s nicim nepomuze, o vsem jen kafra, ale skutek utek. do dneska nemame slozenou detskou postylku a to jsme prestehovani uz dva mesice. asi se do toho dneska zkusim pustit sama, ono stejnak to tak dopada uz furt, co si neudelam sama, to proste nemam.
Předchozí