| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

klaudie kez by to platilo na kazdeho, bohuzel jsem asi vyjimka, kdy chlap na sex proste moc neni.

michale ja vim, ze to treba pro neho moc velka zabava neni, ale uz je s malym vic zabavy nez kdyz byl uplny novorozenec a den ode dne na nem vidim pokroky. on je mozna prilis nevnima. ja vim, stezuju si tady, ale copak by si v me situaci zenska nepostezovala? ma chlapa, ale nanic! nepomuze s nicim, kdysi aspon jednou za cas uvaril, hodil aspon pracku nebo naopak aspon pradlo povesil, tedka si pripadam jako osobni otrok a to jsem si rikala ze do teto situace se nikdy nedostanu, ze to nedovolim, nakonec jsem na materske, staram se o dite, o neho a jeste i o to, abychom se uzivili. neni uz toho trochu moc na jednoho cloveka? ale nelituju se, bojuju s zivotem, ale ani hadky, ani klidne domlouvani nepomohlo.

naposledy jsem se ho zeptala, jestli teda chce byt se mnou jen kvuli malemu, tak fajn, ale ze si kazdy muzeem zaridit zivot jinak. tim jsem chtela rict, ze sice spolu bydlet budeme, ale holt budu mit jeste nekoho pritom s kym mi bude dobre, s kym si muzu popovidat a i pomilovat se.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.