| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Syn řešil, kdo bude krmit naší kočku, až my umřeme (4 roky)...musela jsem ho tedy uklidnit, že kočka zemře asi dříve tj. nezůstane tady sama - přijal to s ulehčením. Pak mi jendou říkal, že se těší do toho nového domova, až umřeme, ale jestli nás tam všechny pozná a jeslti ta kočka tam tedy počká. Minulý týden (5 let) jsme jeli kolem hřbitova a on najednou velmi zesmutněl a trošku s pláčem povídá, že se neměl narodit, že stejně pak umře. Bylo pravdu zoufalý (za 5 minutek už o tom nevěděl), ale překvapila mne ta hloubka toho prožitku. Jinak před půl rokem zemřela nečekaně jedna moje kamarádka, syn byl u toho, když jsem se tu zprávu dozvěděla a nervovně se na pár hodin zhroutila. Chodil mně hladit a kontrolvoat, zda je vše v pořádku, od té doby se se často ptá, proč lidé umírají, jak se to stane atd.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.