| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kohnová, nikolivěk. Měla jsem teda dost podrobný porodní plán, tak nevím, jak by to bylo bez něj... Ale svobodu polohy jsem měla 100% po celou dobu, většinu 1. DP jsem byla ve vaně, ozvy chodila měřit studentka PA co půl hodiny podvodním dopplerem. Monitor jsem měla jeden (porodila jsem za 6,5 hodiny od 1. kontrakce), jakmile mi po tabletce začly kontrakce, na balóně, nikdo se nezmínil o tom, že bych měla ležet nebo tak něco. Řízené tlačení -- o to se PA trochu snažila, ale já jsem si prostě tlačila více méně po svém. Rozhodně to z její strany nebylo nic přísně direktivního. Nástřih říkala, že asi bude nutný, řekla jsem, že ještě počkáme, protože ozvy už byly OK a nakonec jsem porodila bez nástřihu, jen s malým natržením uvnitř a na labiích. Malý konflikt pak nastal ohledně neodnesení dcery na vyšetření za neonatologem, ale vpohodě jsme to ustáli, šel s ní manžel. Byli pryč možná 10 minut. Nekoupání sestra taky okecala, ale co je mi po ní, že. TBC nenaočkováno, to bylo naprosto bez řečí, dokonce se mě sami zeptali, zřejmě byla má "alternativnost" všeobecně známá :D

Čili překvapivě, ač wanna-be-domarodka, jsem byla v porodnici s přístupem spokojena (teda pak na šestinedělí ne, ale to už je jiná kapitola). Otázka je, nakolik je to běžný přístup a nakolik si prostě dali bacha, protože vycítili, že o tom něco vím a nenechám se.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.