jo, měl by ještě na té Pixmanii jít objednat. Volala jsem tam, ale vyžadovali převod peněz předem, po převedení peněz by to bylo až tak za týden... no prostě se mi nechtělo čekat. Ta firma je prý francouzská a tak všechno boží dováželi z Fr. Proto je to snad skoro jediný web, kde se dá ještě ten Braun sehnat. My v té době docela chvátali (dcera zrovna horečkovala) a tak jsme koupili ten Tefal, který jsme pak nakonec vraceli. No jak jsem psala, počítám, že do konce týdne bych měla dostat ten Braun 3020 a snad budu stejně spokojená jako s tím mým původním (6023).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.