Bohužel ani naší rodině se tohle nevyhnulo. Není to ani dva týdny, co totéž prožila má sestra. A je to o to horší, že první dítě má po umělém oplodnění a navíc já jsem zrovna těhotná. Občas mívám i špatné svědomí vůči ní... :( Já teda těhotenství neměla bezproblémů ani jedno a dle mé mámy, být těhotná před 30ti lety, tak jsem bezdětná, protože nebyly ultrazvuky a při každém krvácení se šlo automaticky na "výškrab". Přeji ti ať to co nejdříve překonáš a už brzy chováš krásné miminko. :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.