Chrysantéma- Haná ne, je to vesnice u Brna. S těmi mantinely jsem začala dnes při večerní debatě po telefonu. A odpověd? "Asi budu muset někdy začít" takže jsme se dohodli že pokud až někdy, tak se budeme vídat jen jednou za 2 týdny a až se mu někdy podaří začít si od synáčka nenechat kakat na hlavu, tak to může být i častěji. Štve mě ten jeho alibistický přístup - "on ho má jednou za 14 dní a kvůli tomu ho nemůže "převychovat" ale sám uznává že po 3 dnech s ním už ho psychicky nezvládá ani on. Ale pořád je středobod vesmíru. Když po něm něco che, tak má smůlu. ale když si pískne synáček....momentálně potřebuje sběr do školy a codělá tatínek? Poslal mě sms jestli náhodou nemám něco doma (nemám ani omylem, a i kdybych měla tak má smůlu), projde celou firmu aby toho měl pro něj co nejvíc.....minule jsem příteli přivezla usušené jablka, které má moc rád. Synátor si se slovy "já si vezmu" nabíral plnými hrstmi. Řekla jsem mu že si brát nebude, protže jsem to nepřivezla jemu ale jeho otci a až se začne "dělit" s ostatními s tím co NÁM pošle babi a ne jenom jemu jak se to snaží prezentovat, tak se budou druzí dělit i s ním. Reakce tatínka byla "nech to napokoji" a dál nehnul ani brvou.