Přidat odpověď
Dámy,
v naprosté většině tu máte všechny rozumné názory a já potřebuji radu. Před 2mi měsíci jsem se po 3 letech vrátila do předchozího zaměstnání, které mě moc bavilo a máme super kolektiv, ale jsem velmi nešťastná. Pracuji v mezinárodní společnosti v odd. zahr. obchodu a bohužel nás zasáhla krize tak, že mnoho poboček se zrušilo a práce se převedla do té naší. Nastalo neúměrné zvýšení množství práce, je obrovský tlak ze strany klientů. objektivně nejsme schopni to zvládat , vedení krčí rameny a říká, že to máme vydržet. Reálná situace je taková, že oddělení je na zhroucení, já v práci přechodila chřipku, nemocné dítě mi hlídá babička, za první měsíc v práci mám 20h přesčas , klienti i vedení permanentně urguje, jím v práci u PC, domácnost nezvládám, dítě vidím až v 7 večer, začínám být agresivní i na klienty, někdy se v práci i rozbrečím . (Takto jsme na tom ale všichni ) Upozorňuji, že na práci pod tlakem a plnění termínů jsem byla zvyklá ), nyní to ale překonává vše. NELZE jít k lékaři, vzít si dovolenou, jet na školení. Nevím co mám dělat. S MM plánujeme za rok druhé děcko a tak nechci jít do jiné práce a tam po 2 měsících otěhotnět. Snažím se nepouštět si problémy firmy k tělu, dělat 8 hodin a v klidu jít domů s čistou hlavou , ale nejde mi to. Jak to řešíte vy?
Předchozí