| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Bolí to, ale život jde dál

Milá Kateřino,

po přečtení Vašeho článku jsem si vzpomněla na svůj příběh, ktery se mi stal před cca 4 lety.. jako vy jsem přišla o miminko, bylo to strašné, mooc to bolelo. Nedokázala jsem se podívat ani kamarádkám do kočárku, hrozně jsem jim zaviděla jejich štěstí a stále si říkala "proč právě JÁ", dokonce jsem musela navštívit i psychologa, který mi velice pomohl.. dnes už vím, že to tak mělo být.. teď mame krásného skoro 3letého chlapečka, je to, jak se říká "vymodlené dítě"..před 2. měsíci jsem čekala miminko, byla jsem cca v 7tt, dopadlo to špatně, bylo to bohužel mimoděložní těhotenství, přišla jsem o jeden vejcovod... další skvrnka na mé duši.. ale přesně jak jste napsala Boli to, ale život jde dál... a věřte, že mi ženy vydržíme velké bolesti, ať jsou fyzické či duševní... držím ze srdce palečky, aby vše dopodlo dobře... a ono dopadne, uvidíte.. Držte se!!! Zuzka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.